Arkro BV

Teamondersteuning

Teamondersteuning

Teamondersteuning kent vele vormen. Bij Arkro BV bieden we de mogelijkheid van 'meewerkende handen' in uw softwareteam, testers, gecertificeerde scrummaster tot en met coach.
Soms heeft uw team alleen even de extra capaciteit nodig om het achterstallige werk weg te werken. Dan is een senior softwareontwikkelaar of senior testmanager voor kortere of langere tijd wellicht de juiste keuze.
Of u heeft het idee dat er uit het team meer te halen is dan dat er nu gebeurt. In dat geval kunt u gebruik maken van de gecertificeerde scrummaster of coach.
Zit uw team helemaal vast, dan hebben we zelfs de mogelijkheid om voor enkele keren een bewegingsspecialist er bij te halen. Zo haalt u het optimale uit het team.

Thuis werken wordt steeds meer de norm, zeker de inbreng van COVID-19 heeft er voor gezorgd dat veel softwareontwikkelaars vanuit huis hun werk doen. Niet ongebruikelijk is het dat er dan te lang achter elkaar gezeten wordt en dat er veel te weinig bewogen wordt. Onze bewegingsspecialist kan er in een aantal sessies voor zorgen dat uw medewerkers soepeler achter het bureau zitten met minder klachten als gevolg. Dat geeft een heel ander beeld van 'flexibele softwareontwikkeling'.

    Contact

Arkro BV
Kerkstraat 3
4181 AA Waardenburg
+31-345-767075
info@arkro.nl

KVK 78649404
BTW NL861482852B01

Made with Mobirise page creator